Ringe met klippe, gemaklike ringe, zirkoon en meer

Nie net ek hou van ringe nie - ek glo dat dit een van die belangrikste stukke in elke voorkoms is. Hulle voltooi jou uitrusting en is een van die modekeuses waarmee jy die beste kan speel. U kan kies om 'n toevallige ring te dra, wat u 'n ontspanne voorkoms gee, of u kan 'n ring met klippe of zirkoon gebruik om u voorkoms soos meer gepoleer te laat lyk.

In werklikheid vind ek dat die stylvolste vrouens wat ek ken, ook regtig mal is oor ringe en dat ek altyd baie moeite doen om die mees ikoniese en oorspronklike verklaringsringe te vind.

ringe

Die vroulike gesig met ringe wat groot probleme het, is soms die grootte wat baie beperkend is as u 'n ring as geskenk vir 'n vriend, vriendin, moeder of spesiale vrou wil koop. Dit is die rede waarom ek altyd probeer om verstelbare ringe te ontwerp soveel as wat tegniese aspekte van die ontwerp dit toelaat, wat meestal altyd is.

In teenstelling met ander modekeuses soos klere of skoene, kan u net soveel doen as u iets moet kies wat u liggaamsoort, vel en ens vlei. Maar met ringe kan u nooit verkeerd gaan nie. Gee 'n tikkie kleur aan u voorkoms, kruid dit met 'n boonste stellingstuk, pas die res van u voorkoms met 'n minimalistiese ring, of dra net 'n pragtige ring wat 'n sentimentele waarde vir u het.

ringe met klippe

As 'n ontwerper was my eerste ontwerp 'n ring wat ek gemaak het met 'n baie tradisionele tegniek wat bestaan ​​uit hand-sny-motiewe op 'n wasvorm, om dit dan in 'n metaalmodus te maak om die werklike stuk te maak. Dit was 'n belangrike oomblik in my lewe toe dit alles sin gemaak het en ek my toekoms duidelik gesien het as 'n ontwerper, meer spesifiek 'n juweliersontwerper. Ek het baie oorbelle op my versameling, want oorbelle kan u gelaatstrekke aanvul en ook super cool wees, maar vir my is daar iets aan ringe wat ek nie kan verduidelik nie. Hulle is net wonderlik! En soveel keer help ek my kliënte in die winkels, en jy kan hul gesigte sien as 'n ringliefhebber binnekom en wegwaai. Ek het allerhande reaksies gesien.

sirkoonring

Ringe met klippe

Een van die grootste kategorieë binne die magiese ringe is “Ringe met klippe”. 'N Klip kan die voorkoms van enige ring voltooi as u dit korrek pas. In my versameling hou ek graag ringe van die mees klassieke kleure soos wit, swart, rooi en groen, maar ook 'n bietjie seisoenale kleur soos turkoois of akwaramaryn. Ek hou ook van goue ringe met zirkone of goud en swart kombinasies waarmee u nooit verkeerd kan gaan nie. Ek hou ook van enige opsies in swart klip of kristal.

En wat kan beter wees as klipringe? Veelsteen ringe! Vir my is daar net een reël as dit by ringe kom: meer is meer! Wees speels en geniet dit om mooi stukke te dra.

minimalistiese ringe

Ringe met natuurlike klippe

Ek is die grootste fan van natuurlike klippe en het saam met hulle grootgeword. Baie van my ontwerpinspirasie is afkomstig van die natuur en klippe is ongelooflik ryk en pragtige formasies van moederaarde. Om aan die veranderinge in die planeet te dink wat kwarts of ametis tot gevolg het, is net 'n gedagte. Maar daar is soveel klippe en kleure en elkeen kan verskillende afwerkings hê om dit 'n unieke voorkoms te gee.

Ek gebruik graag semi-edelgesteentes en dit is van die wat ek gebruik:

 • Agaat
 • Amber
 • Ametis
 • Ametrine
 • andalusiet
 • Opal
 • Rose Quartz
 • Jade
 • Blood
 • Azurite
 • Aquamarine
 • Azurite
 • Karneool
 • Coral
 • Diamante
 • Fluoriet
 • Garnet
 • Labradorite
 • Larimar
 • magnetiet
 • Vuur-Opal
 • Onyx
 • Pearl
 • Peridot
 • Quartz
 • Ruby
 • Sapphire
 • Skulpstene
 • Serpentine
 • Sunstone
 • Topaz
 • turkoois
 • Zircon

Natuurlike klippe kan op baie verskillende plekke gebruik word, maar is veral geskik vir klipjuweliersware en veral natuurlike klipringe. 'N Ring is so 'n prettige manier om 'n natuurlike klip in jou hand te dra om 'n bietjie kleur by te voeg. U kan kies om 'n natuurlike klipring te dra met 'n groot rou klip, van iets meer diskreetes met 'n klein, goed gesnyde klip.

Minimalistiese ringe

Soms wil jy net gesofistikeerd lyk met 'n meer subtiele minimalistiese ring, en dit is ook goed, want die rol van 'n ring is om jou bui en jou gemoedstoestand te weerspieël, en party dae voel dit asof jy wil rommel en gaan. terug na die beginsels. In hierdie geval sou ek 'n goue ring aanbeveel om dit stylvol te hou, maar kies klippe van dieselfde kleur. Wit klippe kan baie helderheid aan u voorkoms gee, of u kan gaan vir swart, wat sekerlik sal pas by elke uitrusting wat u verkies om aan te trek. Ander opsies is om amber, 'n neutrale kleur, of groen en rooi te dra as u voorkoms daarvoor doen.

mode-ringe 2020

As u van minimalistiese ringe en bykomstighede gebruik maak, stel ek u voor Stepping Stone ringe en oorbelle, 'n bypassende kombinasie wat super-gesofistikeerd lyk en baie gemaklik is om aan te trek. Die ring is in grootte verstelbaar, sodat u dit kan open en sluit soos u wil, wat dit ook 'n perfekte geskenkopsie maak. En die oorbelle is ideaal vir moderne dames wat 'n kontemporêre voorkoms dra, of vroue wat hul keuses subtieler wil hou gedurende die weekdae.

Binne die minimalistiese ringkategorie sou u ook my meetkundige ringe vind wat van reguit lyne of perfek ronde vorms gemaak is. Ek het baie geëksperimenteer met 'n paar geometriese vorms wat ek baie graag dra.

 

Ring met swart klip

Dit is my gunsteling kleursteen na 'n zirkoon. Jy kan nooit verkeerd gaan met swart kleur nie, en dieselfde geld ook vir wit. Maar ringe met swart klip is baie cool, want ek sit dit meestal op 'n goue basis vas en swart en goud is die beste kleurkombinasie ooit vir u ring. Jy kan 'n swart klip dra met bykans enige voorkoms en dit sal altyd mooi op jou lyk. Elke keer as ek jaag om na 'n vergadering te vertrek as ek nie weet wat om aan te trek nie, kies ek 'n ring met swart klip - dit is my veilige keuse! En dat u veilig is in hierdie geval, beteken nie dat u 'n kompromie met u voorkoms het nie, aangesien swart en goud ook 'n baie klassieke kombinasie is.

Ringe met kleurstene

'N Ander uitstekende keuse is 'n ring met klipstene wat by u voorkoms pas. Byvoorbeeld, as jy 'n pragtige rok vir akwaramaryn dra, sal niks beter lyk as 'n ring met 'n akwaramaryn nie. Baie trourokke en klere vir trougaste is fuchsia of groen, sodat u kan pas, of met 'n smarag of pienk fluoriet.

Ringe met edelgesteentes, halfedelsteen en natuurlike klippe

Ek dink dit is belangrik om 'n onderskeid te tref tussen edelgesteentes, halfedelsteen en natuursteen. Natuurlike klippe is eenvoudig genoeg om enige sintetiese stene te vorm. Dit is enige klip wat u in die natuur vind, ongeag die waarde en skoonheid daarvan.

Dan het ons edelgesteentes en halfedelstene. Die punt as onderskeid tussen hierdie twee soorte is, is die seldsaamheid waarmee hulle in die natuur voorkom. Kwarts kan byvoorbeeld relatief algemeen voorkom, terwyl 'n smarag of 'n diamant 'n bietjie skaarser is. Na my mening is die waarde wat aan sommige klippe soos diamante toegeskryf word, net 'n bemarkingsproduksie. As u daaraan nadink, het die meeste van ons 'n diamant of het ons op 'n sekere punt 'n diamant gekoop, so dit is nie baie eksklusief nie?

En nou kom ons by die WERKLIKE waarde van klippe, of dit nou kosbare, halfedelste of net natuurlike klippe is: hul skoonheid en sentimentele waarde. Vir my kan enige soort klip kosbaar wees as dit deur die regte persoon geskenk word. Zirkone is pragtig, rooskwarts is pragtig, jade klippe is wonderlik ... Jy noem dit en as dit helder is, is dit kosbaar! Ek kon nie besluit nie.

Dubbele ringe

Dubbelringe is ringe wat in meer as een vinger gedra word. Die pas en voorkoms van dubbele ringe is nie konvensioneel nie, en daarom kan dit baie maklik die ster van jou voorkoms word.

Ek is mal daaroor om met dubbele ringe te werk en ek het 'n paar op my versameling, soos die Rosalia Dubbelring. Ek het ook gereelde ringe wat 'n ander pas soos die Graafring, wat soos 'n dubbele ring lyk, maar dit is eintlik 'n gewone ring.

In die geval van die Rosalia Dubbelring, ons praat van 'n baie unieke konstruksie wat met 3D-drukwerk gemaak is en dan met kleurstene in die metaal geplaas word. Hierdie ring met klippe is ideaal vir dapper dames wat op soek is na 'n sagte voorkoms.